Om du äter korv, gör åtminstone kalkonkorv med tillräckligt med protein, enligt Profecos rekommendation.
Korv är en av de mest konsumerade korvarna i vårt land, men du bör inte välja den mest kommersiella eller den mest annonserade, eftersom Profeco visade att det finns ett korvmärke som är ett av de bästa eftersom det har mer protein.
Vilken är den korv med mest protein som rekommenderas av Profeco?
Ett av de korvmärken som fick bäst betyg för att innehålla mycket protein är Casa López , en korv som du förmodligen inte ens väljer i snabbköpet eftersom du tror att den inte är bra, eftersom du inte ens har sett den på TV.
Profeco visade dock att denna kalkonkorv har en touch av Celestún-salt, innehåller endast 3,8 g fett och 8,4 gram protein, mycket mer än Capistrano , som bara har 6,1 g och inte uppfyller konsumentens behov.
Vilka är de bästa korvmärkena?
Enligt de kvalitetsstudier som Profeco har genomfört har flera korvmärken utmärkt sig för sin kvalitet i olika avseenden. Det är viktigt att tänka på att studierna utvärderar olika faktorer som köttinnehåll, fett, natrium, protein, stärkelse, konsumentinformation och hygienisk kvalitet.
Här är några varumärken som har utmärkt sig för sitt proteininnehåll och/eller för att de huvudsakligen är tillverkade av det deklarerade köttet (i vissa fall kalkon):
- Bernina (rökt kalkonkorv): Den har nämnts för sitt höga proteininnehåll och för att den endast är tillverkad av kalkonkött, utan kyckling eller soja.
- Zwan (wienerkorv med kalkon): Har också nämnts för att den endast innehåller kalkonkött och inte soja.
- Chero (Turkey Hot Dog Sausage): Utmärker sig genom att endast vara gjord på kalkonkött och ha en låg natriumhalt inom sin kategori.
- Peñaranda (korv av kalkonbröst): I vissa studier har den utmärkt sig för sin fett- och proteinhalt.